Hepatitis C Információs Fórum

Kedves Hölgyem! Kedves Uram!

Magyarországon kb. 75-100 ezer, világszerte kb. 4-500 millió hepatitis C vírussal fertőzött ember él. A WHO adatai szerint ez a fertőzés lesz a jövő évezred világbetegsége. Védőoltás sajnos a HCV (hepatitis C vírus) ellen nincs. A hepatitis C fertőzés egy lassan fejlődő krónikus vírusos fertőzés mely végső stádiumban májcirrhosishoz ill. májrákhoz vezet. A fertőzés tünetei, fáradékonyság, étvágytalanság, levertség. A hepatitis C vírus vér útján terjed, a fertőzésnek leginkább a szervátültetésen átesettek, az intravénás kábítószeresek, és a hemofíliások vannak kitéve.

Legjobb megelőzés az elővigyázatosság! Kerüljük például, hepatitis C fertőzött emberrel való közös fogkefe-, borotva használatát. Szexuális érintkezéskor ajánlott óvszer használata.

A mai orvostudomány gyógyszeres kezelése (Interferon alfa-2b, Ribavirin, Intron A, Rebetron) mellett természetes táplálkozás, alternativ antivirális és májfunkciót támogató készítmények, vitaminok alkalmazása ajánlott. A felsorolt gyógyszerek a hepatitis C-t a HCV genotipusától függően csak 1-10%-ban gyógyítja, legtöbbször csak késlelteti a betegség lefolyását mivel a gyógyszerek súlyos mellékhatásai miatt a kezelést félbe kell szakítani.

A fertőzöttség súlyosságának megállapítása (fontos a háziorvos és a beteg számára!) quantitatív, HCV-szám-meghatározással történik, mely vizsgálatot hazánkban több laboratóriumban el tudnak végezni.

A CoD™tea & célzott táplálkozási rendszerrel, valamint a BoD™ extrakttal hazánkban eddig negyvenegy előrehaladott hepatitis C vírusos betegnek tudtunk segíteni, ez nagyon kevés, de bíztató eredmény, mert egy súlyos, előrehaladott állapotú, már sárgaságban (GOT, GPT, gamma GT értékek 300-450 között!!) szenvedő férfi egy év után teljesen HCV-, vírusmentes és egészséges lett.

Egy nagykanizsai asszony fél éves CoD™+BoD™ kúra után lett vírusmentes. A többi magyar HCV- pozitív beteg általános állapota lényegesen javult, fél év után májértékeik normalizálódtak (a CoD™ & BOD™ kezelést a betegek háziorvosai tovább folytatják).

A BoD™ extrakt vírusellenes hatására négy évvel ezelőtt egy súlyos Dengue-lázas megbetegedéssel (halálos trópusi vírusos betegség) kapcsolatban figyelt fel kutatócsoportunk.
A betegen (prof.mag.dr.DT - csoportunk tudományos főigazgatóján) a Dengue-láz tünetei hetekkel később jelentkeztek, mint két expedíciós társán, akik sajnos pár hét múlva az Amazonas őserdejében a Dengue - láz áldozataivá váltak. Dr.DT évek óta fogyasztja naponta a CoD™ teát és hetekkel betegsége kitörése után, váltóláz, rendkívüli fej-és izomfájdalmak mellett már húsz kilót lefogyva kapta meg a shipibo indiánoktól a Dengue-vírus-ölő, életmentő BoD™ extrakt - keveréket. A CoD™ tea és a BoD™ extrakt együttes négy hónapos fogyasztása után dr.DT-t a bécsi trópusi orvostudományi intézet teljesen vírusmentesnek és egészségesnek találta. Ezután kezdte el Prof. DDr. Apostolos Georgopoulos, tudományos főigazgató, Dr. Susan Simon, világhírű HCV kutató és Prof.Mag.Dr.Dávid Tamás a BoD™ extrakt vírusellenes hatásának kivizsgálását és tudományos igazolását in vitro és később in vivo.( A Dengue-vírus és a HCV egy vírus-családba tartoznak) A meglepően pozitív eredményeket főleg HCV, EBV (Epstein - Barr -vírus) és Herpes - vírus, de HIV ellen is, egy másik bécsi virológiai intézet is egyértelműen igazolta. Magyar kutatók és hiszto-patológusok végezték el a BoD™ extrakt mellékhatás-mentességének (akut, szubakut, krónikus toxicitás) tudományos bizonyítását. Ezután kezdődött el a súlyosan fertőzött, előrehaladott állapotban lévő hepatitis C fertőzöttek ellátása CoD™ teával és BoD™ extrakttal. Egy 18 éves osztrák kislány fél év után vírusainak 95%-át elvesztette, májértékei normalizálódtak.

A bécsi AKH-ban (Európa legnagyobb, legmodernebb, világhírű kórháza) egy HCV fertőzött négy hónap után, egy EBV fertőzött három hét után lett vírusmentes.
A kutatás és a klinikai tanulmányok teljes erőbedobással, magyar klinikusok és gyógyszerkutatók közreműködésével tovább folytatódnak, hogy (a CoD™ & BoD™ együttes felhasználásával) még több hazai és külföldi HCV-pozitív betegnek tudjunk segíteni életük meghosszabbításával és emberhez méltó életminőség biztosításával.

Ezúton is hálás köszönetet kell mondanunk mind az összes magyar rákbeteg, magyar HCV - pozitív beteg mind a saját nevünkben az ODITECH STUDIÓ igazgatójának, NASZÁLY FERENC Úrnak és kiváló csapatának önfeláldozó és önzetlen támogatásukért és nemzetközi színvonalú professzionális munkájukért. Az ő fáradhatatlan munkájuk tette lehetővé a magyar rákbetegek, HCV pozitív betegek, háziorvosok, klinikusok, természetgyógyászok messzemenő informálását tudományosan igazolt kezelési lehetőségekről és a krónikus betegségek egyéni, célzott, kombinált kezeléséért és megelőzéséért folytatott harcunk elindítását hazánkban.

 VisszaVISSZA A FŐOLDALRA