2008. januárjában megjelent
Assoc. prof. mag. dr. Dávid Tamás rákkutató
és Kiss Magdolna újságíró könyve

(Képek az ünnepélyes könyvbemutatóról - kattintással megtekinthető)

    

         


 

Gyógyultak mutatkoznak be  a

 RÁK - Visszajöttünk az életbe című új kötetben.    

Megjelent 2015 januárjában!

(kattintson a képekre)

VisszaVISSZA A FŐOLDALRA


MEGHÍVÓ

Kedves Barátaink! Kedves CoD Rendszer Gyógyultak,

Gyógyulni vágyók! Kedves Honfitársaink!

VÁRNAI MARCSI igazgató, Margarétaház Egészségközpont, 

Dr.v.DÁVID TAMÁS és Munkatársai,

Nemzetközi CoD Rák Információs és Prevenciós Kutatási Központ, Lébény

szeretettel meghívunk Benneteket

a CoD GYÓGYULTAK KLUBJÁBA
 

Helyszín: MARGARÉTAHÁZ, BUDAPEST XX. TINÓDY UTCA 60.

Telefon: 0630-452-5660

IDŐPONT : 2015.DECEMBER 5. , szombat 10:00 - 14:00

Előadás:

"A CoD CR ORTHOMOLEKULÁRIS RÁK-TERÁPIA RENDSZER(R),

rák és más krónikus betegségek
(magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbaj, arthritis...)
MEGELŐZÉSE és SIKERES HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÁSA"

Assoc.prof.prof.h.c.mag.dr.v.Dávid Tamás

Az előadás után "KÉRDEZZ-FELELEK"

információs beszélgetés lehetséges.

BELÉPÉS DÍJTALAN!

MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK!
 

A CoD Foundation Edition LEGÚJABB KÖNYVE:
"RÁK  -  visszajöttünk az ÉLETBE!
A TÚLÉLŐK FORRADALMA!"
ELŐSZÓ: Prof.dr.EMBER István, az MTA doktora
SZERZŐK:
Assoc.prof.mag.dr.v.Dávid Tamás,
TCM dr.Li Qin, Töreki Ágnes, Cser Ferenc, Harcsás Judit, Ősz Edit et al.
A4, 720 oldal, 2015.

ÚJ! Részletes beszámoló és gyakorlati javaslatok a világ leghíresebb egyetemi rák-klinikáin és kutatóintézeteiben* ősi gyógynövényekkel végzett nem mérgező rákellenes növényi készítményekkel végzett preklinikai és kutatásokról és klinikai tanulmányokról

 Költségmentes információ, főorvosi tanácsadás:
Nemzetközi CoD™ Rák Információs & Prevenciós
Kutatási Központ
Alapítvány,
Vörösmarty utca 15., 9155 Lébény

Tel.:
 0670-6737-677     0630 2909 007
Információs honlap:  www.codteainfo.hu
E-mail:
dr.thomasdavid1940@freemail.hu
infodrthomasdavid@g-mail.hu

Skype: thomasdavid.cod

 


 

 

      + öt teljes riport az ötvenből:

dr. Bánki László: "Nekünk magunknak kell kézben tartani az egészségünket, - bár sokszor nincs beleszólásunk az életünk alakulásába - azt a keveset, ami felett rendelkezünk, feltétlenül javunkra kell fordítani."
(a riport folytatásához - kattintson ide)

Boross Sándorné: "Mindennap csodálkozom, hogy a CoD teapor milyen különleges. Manapság nagyon kevés, amit >élő anyag<-ként magunkhoz veszünk, éppen ezért amikor iszom a teát, olyan érzésem van, mintha magát az életet innám!"
(a riport folytatásához - kattintson ide)

Demeter Jolán : "Egyre több a tanácstalan, reményt vesztett beteg, akik ott sorakoznak a klinikákon, a rendeléseken. Úgy érzem, hogy az embereknek joguk van az információhoz, tudniuk kell, hogy létezik egy másik út a gyógyuláshoz."
(a riport folytatásához - kattintson ide)

Dominek Józsefné: "Az orvosnak végre elmondhattam, beszélhettem a CoD teáról. Csak annyit válaszolt, igya csak szorgalmasan Teri néni, legalább meggyógyul. Úgyhogy én továbbra is szorgalmasan iszom. Hál'Istennek, nagyon jól érzem magam."
(a riport folytatásához - kattintson ide)

Dorogi Jánosné: "Dávid Tamás professzor rákgyógyító terápiáját követve egy hónap elteltével a kontroll azt mutatta ki, hogy a csontáttétek meszesednek. Hihetetlen, de a fájdalmai is  enyhültek, s olyannyira megerősödött, hogy az unokákkal játszani tud a kertben."
(a riport folytatásához - kattintson ide)

  - újságcikk Laky Zsuzsáról - kattintson ide

„Az orvosok el vannak hűlve, nézegetnek, csodálkoznak. Nem tudják, hogy a CoD™ teával gyógyítom magam, mert ismerve a felfogásukat, feltehetően melegebb éghajlatra küldenének…”
(H. Sándor — Hepatitis C)

„2003 május elején kezdtem inni a teát, s nyár végére — járókerettel ugyan —, de a lakásban már közlekedtem. Nem vitatható, hogy a CoD™ teától vagyok ilyen jó állapotban, s ezt szeretném is világgá kürtölni.”
(Saly Jenőné — nyirokmirigyrák, gerincvelőáttét)

„Kizárólag Dávid Tamás professzor rákgyógyító rendszerét követem. Iszom a CoD™ teát, a Vital Pluszt, a C-vitamin-kúrát pedig márciusban kezdtük. A vérképem jó, a tumormarker negatív, s a lépcsőn úgy szaladok, mint húsz éves koromban.”
(Gondos Lászlóné — méhtestrák, vastagbélrák, tüdőáttét)

„Én valóban a temetőkapuban ácsorogtam, de belekapaszkodtam mindenbe, ami reményt adott. És nem győzöm hangsúlyozni, időben kezdtem inni a CoD™ teát.”
(
Laky Zsuzsa — lymphoma non Hodgkin)

„Nekünk magunknak kell kézben tartani az egészségünket — bár sokszor nincs beleszólásunk az életünk alakulásába —, azt a keveset, ami felett rendelkezünk, feltétlenül javunkra kell fordítani.”
(Dr. Bánki László — prosztatarák)

 

 

                  

Interaktív televízióműsorok

az ECHO TV-ben

      
 
 

 

RáKérdés - Ideje a gyógyításnak

2008.május 17-től minden szombaton 16:00 -17:00 óra között prof.dr.Dávid Tamás műsora az ECHO TV-ben!
Az adás fő célja az egészségügyi információ, az egészségvédelem és az egészségmegőrzés az óvodás kortól az időskorig. Híres magyar orvosok bemutatása gyógyított betegeikkel, akik a legsúlyosabb állapotból, a halál széléről jöttek vissza, illetve a gyógyszeripar és a klinikai orvostudomány legújabb kutatási eredményeinek és klinikai sikereinek bemutatása.

Adás közben hívható: a 061/877-0599-es  telefonszámon, vagy elérhető sms-sel: 06/30/444-4404, e-mail-lel: info@echotv.hu,
illetve levéllel: ECHO TV "RáKérdés" 1145 Budapest, Thököly út 105-107.
 

 


 

 

 
P
rof.dr.Dávid Tamás a daganatos és más krónikus degeneratív betegségek megelőzéséről, korai felismeréséről, illetve a klinikaí kezelés és a holisztikus, integratív biológiai rákterápia lehetőségeiről ad információt 2009. január 7-től szerdánként 17.00-18.00 óra között interaktív  műsorában az ECHO TV-ben!

Adás közben hívható: a 061/877-0599-es  telefonszámon, vagy elérhető sms-sel: 06/30/444-4404, e-mail-lel: info@echotv.hu,
illetve levéllel:
ECHO TV "PULZUS" 1145
Budapest, Thököly út 105-107.
 

 

VisszaVISSZA A FŐOLDALRA
 


     

Assoc.prof.prof.h.c.mag. Dr. Dávid Tamás — rákkutató, a Nemzetközi CoD™ Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi CoD™ Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója. Fő feladatának tekinti a rák megelőzésének és a rák holisztikus, integratív, biológiai kezelési rendszerének kidolgozását, fejlesztését és széles körű globális elterjesztését. Amazóniai és délkelet-ázsiai kutatásainak és 15 éves klinikai kezelések eredményeképpen a CoD™ tea és Célzott Táplálkozási Rendszerrel több ezer terminális, előrehaladott áttétes, „reménytelen” rákbetegnek hosszabbították meg az életét és biztosítottak egy emberhez méltó, fájdalommentes életminőséget. Munkásságáért az Osztrák Becsületrend mellett számos külföldi kitüntetésben részesült.        (dr. Dávid Tamás előző könyve)


Kiss Magdolna 
 újságíró
Pályám során számos dokumentumriportot készítettem. Sok kétségbe esett, segítséget kérő emberrel találkoztam, akik a nyilvánosságtól várták sorsuk jobbra fordulását. Ez a dokumentum-riport könyv azonban más. Ötven ember, ötven gyógyult beteg mondja el élete kálváriáját. Ezek a beszélgetések nem csak a betegségről szólnak, hanem a családról, az összetartozásról, a szeretetről, az akaratról, de a magyar egészségügyről, és nem utolsósorban a mai magyar társadalom állapotáról. A könyv szereplői meggyógyultak, de nem történt csoda. Ahogy az egyik beteg fogalmazta: „találtunk egy másik utat!”  
   

      

 

             

 

  vissza a lap tetejére   -   vissza a lap tetejére  

VisszaVISSZA A FŐOLDALRA