VisszaVISSZA A FŐOLDALRA
 
Tapasztalatok a -rendszerrel

Anna Z. commented on your link. 29.05.2012

"RÁK - van KIÚT, soha NE ADD FEL!" D.J. 2008.
Anna wrote:
"szó szerint igaz, igenis van gyógyulás a rákból!!!!  A C vitamin és a CoD tea, a protokoll (CoD™ Orthomolekuláris Terápia Rendszer® - szerk.) betartásával az egyetlen gyógymód, nem utolsó sorban a szeretet egy nagyon fontos tényező!!!!"


ELŐSZÓ (A RÁK - visszajöttünk a halálból c. könyvből)

Olvasom a beszélgetéseket. Egyszer, kétszer, sokszor. A legfiatalabb gyógyult beteg 21, a legidősebb 88 éves. Kiss Magdolna újságíró ötven megrázó története hétköznapi küzdelmekről, hibás döntésekről, fájdalmakról, halálos, roncsoló betegségről és – szerencsére – a gyógyulásról szól. Vannak közöttük orvosok, pedagógusok, adminisztrátorok, ügyvédek, gyári munkások, egyetemisták.

Tudomásul kell vennünk a rák nem válogat. Sem az életkor, sem a foglalkozás nem ad felmentést, bárkire észrevétlenül, figyelmeztetés nélkül támad rá. A közelgő veszélyt ugyan szervezetünk egy-egy aprósággal jelzi, ám ezeket általában senki sem veszi komolyan. De hogyan is figyelnénk az indokolatlan szédülésre, fejfájásra, a nem múló sebre, köhécselésre, hasmenésre, kisebb vérzésekre, szúró fájdalomra, amikor annyi, de annyi dolgunk van! Beveszünk egy tablettát, s a „majd elmúlik” nyugalmával folytatjuk a hétköznapokat. Nincs időnk elmenni a kötelező szűrésekre, nem figyelünk a rendszeres étkezésre, nem sportolunk, mondjuk meg őszintén, az élet viharában nem törődünk egészségünkkel, pedig mindez együtt jelentené a sokat emlegetett prevenciót, azaz a megelőzést.

Aztán a rák előbb-utóbb komolyabb tünetekkel, csomókkal, duzzanattal, fájdalommal felfedi magát. S ebben a pillanatban minden megváltozik. A kétségbeesést, a félelmet, a pánikot a „miért éppen én” kérdés követi, majd a vizsgálatok és a kezelések sora. A riportokból az is kiderül, hogy a betegek egyik része végigjárta az ún. klinikai protokoll kezeléseket. Másik részük félúton – a sikertelenség láttán – visszafordult, sőt, vannak olyanok, akik a gyógyulásnak egy másik, számukra elfogadhatóbb útját választották.

Ez utóbbiak közé tartozom én is. Én, az orvos, 2007 márciusában szembesültem azzal, hogy beteg vagyok. Daganatos beteg. Emésztőszervi panaszaimat vizsgálva derült ki, hogy a vastagbél egy szakasza elzáródott. Kórházba kerültem, ahol súlyos műtéten estem át. Tíz nappal később, amikor hazaengedtek, felhívtam Dávid Tamás professzort, akinek előadását évekkel ezelőtt már volt alkalmam hallani, s akinek rákgyógyító terápiáját még azon a héten elkezdtem. Amikor az onkológián jelentkeznem kellett, rám szakadt az egészségügyi reform „áldása”, azaz pénz híján csupán három hét elteltével lehetett volna elvégeztetni a vizsgálatokat, s kiírni a kezeléseket. Orvoskollégám csupán sajnálatát tudta kifejezni, elnézést kért, ám a lényegen ez nem változtatott.

Most úgy érzem, nekem ez a „reform” szerencsét hozott. Ezúttal nem részletezem gyógyulásom történetét, csupán a végeredményről számolok be. Ebben a pillanatban, tehát 2007 szeptemberében kijelenthetem, hogy a professzor úr rákgyógyító terápiájának köszönhetően meggyógyultam. A tumormarker eredmény kitűnő, a kollégáim és a családom szerint nem látszik rajtam a súlyos betegség legapróbb jele sem, s miután jó a fizikai állapotom és a kedélyem, alkalmanként már visszajárok a rendelőbe. Eddig tehát az én történetem.

Néhány gondolatot azonban szeretnék még megosztani az olvasókkal. Nevezetesen a könyv második részére hívom fel a figyelmüket, amelyben Dávid Tamás professzor úr a 24 éve tartó kutatómunkájáról és a 15 éves klinikai kezelések eredményéről ír. Érdemes többször elolvasni. Írása megerősíthet bennünket a hitünkben, az elveinkben – abban, hogy érdemes önfeláldozónak lenni, tudással és empátiával, szeretettel, türelemmel és együttérzéssel viseltetni embertársaink iránt. Biztos vagyok abban, hogy ezek az erények és tulajdonságok kezdetektől, vagyis születésünk pillanatától léteznek bennünk. Sajnos azonban egyre kevesebben mutatjuk ki és élünk azzal, ami az életünkben a legfontosabb lenne. Sajnos, nem vagyunk másképpen ezzel mi, gyógyítók sem. Ez a könyv – Dávid Tamás professzort idézve – tükröt tart az orvosok elé. Éppen ezért azt javaslom, legyen ez a könyv az egyetemeken kötelező olvasmány!

Leendő orvosainknak ugyanis tudniuk kell, mi a kötelesség, mi a hivatás, mi az elhivatottság, mi az együttérzés, mi a felelősség az életért, a népért, és mi az emberség. Miképpen lehet korán felismerni és megelőzni a betegséget, s ha már bekövetkezett a baj, miképpen lehet gyógyítani a testet és a lelket. Egészségeseket, betegeket, időseket és fiatalokat kérek arra, olvassák el többször is, beszélgessenek róla, tudatosítsák e fontos gondolatokat.
 

Végezetül azt kívánom, hogy Dávid Tamás professzor úr és munkatársai még nagyon sokáig jó egészségben folytathassák munkájukat és kutatásaikat.
Mindannyiunk javára.

Dr. Andaházy Márta
fogszakorvos, gyógyult beteg„SMS 2011.10.05. 17:48:25
Tisztelt Professzor Úr! Az isten áldja meg Önt még sokáig, mint sokak megmentőjét! Közel 16 évet köszönhetek Önnek, tisztelettel Gréta H.”

„SMS  2011. 10.05.
Tisztelt Professzor Úr!
MAGYAR emberek is tünetmentesek a CoD™ Rendszer által, akik a teát is fogyasztják.
Ezt sok aláírással igazoljuk Önnek! Péter P.”    
                                                                   

„SMS 2011. 09. 14. 17.42:20
Prof.Úr! Maga nem más, mint a testbe zárt isteni fény!
Sok orvos vehetne példát Önről! N.K.”

SMS 2011.09.03. 18:23:45
Drága Prof. Úr! Először is minden eddigi segítséget köszönök. Prof. Úr,  továbbra is csak csodálni tudom az Embert, a Tudást, a sokak Megmentőjét és az Erőt Önben.
Kérem a Jóistent, hogy sokáig adjon egészséget és erőt, mert Ön áldás az embereknek.
G. & G.”

„SMS 2011.008.10.  17:13:42.
Tisztelt Professzor Úr! Mindegy, hogy ki mit mond: nagyon jó volna, ha minden orvos olyan lenne mint Ön!
Édesanyám 9 éve fogyasztja a CoD™ teakeveréket, akkor műtötték melanomával és most 85 éves, amit nagyon köszönök Önnek! Anna B.”

„SMS 2011.08.10. 17:40:59
Professzor Úr! Másfél éve iszom  a CoD™ teát, mióta lymphoma non Hodgkinom van. Már az őssejtbeültetésen is túl vagyok, de a tea és az Ön módszere hozzájárult ahhoz, hogy a kemoterápiának nem volt mellékhatása, már semmilyen gyógyszert nem szedek és jól vagyok! Köszönöm! Z. Aba….”

„SMS 2011.08.10. 17:22:02.
77 éves stroke-on átesett édesanyámnak ginkgo bilobát, lecithint, C vitamint és Q10-et adtam. Remekül rendbe jött, köszönöm. De a családi orvos csak legyint erre a terápiára. Miért? Kati.”


From: k….. [mailto:k…..e….@........hu]
Sent: Sunday, September 04, 2011 12:16 PM    To: echotv@echotv.hu
Subject:
Prof.dr. Dávid Tamás professzor úr részére

Tisztelettel és nagyon nagy szeretettel köszöntöm drága  Professzor  Urat, Dr. Várhidi  Hajnát, Hajna Édesapját és a stáb minden tagját. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a csodálatos „ SZERETET-TERÁPIÁN” Számomra ez a találkozás, így, nagybetűkkel ezt jelentette. Köszönöm azt a csodálatos szeretetet, szavakban, gesztusokban, mosolyokban, érintésben amit kaptam Önöktől. Valóban családtagnak éreztem és most, már annak is érzem magam.

Tisztelt Professzor Úr!  Egy  lényeges dolgot nem mondtam el, ami nagyon fontos lett volna, így most itt leírom. 2009. februárban, talán még a műtét előtt volt egy  tüdő CT vizsgálatom, ami 5 mm átmérőjű micronodulust mutatott ki. Ezután az onkológus főorvos asszony  áprilisban PET CT-re utalt be. A PET CT ugyancsak ezt mutatta ki. A trópusi teakeveréket ezután kezdtem el folyamatosan inni.  A következő kontroll (CT) 2009. decemberében volt, itt a micronodulus mérete már 2,5 mm-re csökkent. Ezután 2010. áprilisában történt, itt a micronodulus mérete már 2,2 mm volt. A következő CT vizsgálat 2011. augusztusában történt, itt a méret nem változott. Mindezt természetesen a trópusi teakeverék fogyasztása -  és hitem a tea gyógyító  erejében – váltotta ki.

Nagyon nagyon jó egészséget, kitartást kívánok úgy a magánéletben, mint munkájuk során. Szeretettel és  hálás köszönettel minden kedves, szeretetteljes szóért, minden mosolyért és egyáltalán mindenért: K….. ……. E……

N..…, 2011. szeptember 4.
 


Rákbetegséggel kapcsolatos közösségi portál indult Amerikában

A portál felhasználói, vagyis a túlélők, betegek és akiket valamiként érint a kór - tapasztalataikat és véleményüket oszthatják meg a honlapon.

Az I Had Cancer nevű kezdeményezést arra bátorítja a tagokat, hogy mondják el történetüket, kössenek barátságokat az oldalon, vegyenek részt virtuális vitákban. A Kedves rák elnevezésű fiókban pedig még üzeneteket is írhatnak daganataiknak, hogy ezzel könnyítsenek lelkükön."Fantasztikus orvosaim voltak, sok segítséget kaptam a családtól és a barátoktól, de nem volt senkivel sem kapcsolatom, aki ugyanazon ment volna át" - mondta Mailet Lopez, az oldal 33 éves alapítója, akinél 2008-ban állapítottak meg emlőrákot. Szerinte fontos a kapcsolattartás, mert  az Egyesült Államokban minden 23. másodpercben rákkal diagnosztizálnak valakit.

A felhasználók lakóhely, kor, nem, illetve a rák- és a kezelés típusa alapján keresgélhetnek sorstársaik között.
  

Teával a rák ellen RTL Klub TV, 2011.02.23. 07:15 AM.

Alcím: Payer Öcsi leukémiás volt (Lymphoma non Hodgkin, NHL.  - szerk.),ma már tünetmentes!  
            (naponta 1 órát fát vág – szerk.)

Payer András, „Öcsi
”(Európa hírű énekes,zeneszerző): „16 hónappal ezelőtt nagyon megijesztettek, hogy vérképzési problémám van. Azt mondták: nagyon kevés időm van hátra ( néhai Antall József, néhai Jackie Kennedy – szerk.), én azt mondtam, nem adok utat a halálnak! Eredeti terápiák, kemo mellett is és után, ill. azóta folytatom a professzor úr előírásai szerint az ősi, trópusi teakeverék fogyasztását és a rendszert. (CoD™ Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer® - szerk.)  Tizenhat hónapja iszom az ősi  gyógyteát, 3-4 hónap után  a nagyon csúnya vérképem gyönyörűen kitisztult.”

  
5:40 perc


„From: B.S. [mailto:b…..s…..@c……….hu]
Sent: Sunday, February 06, 2011 9:39 AM
To: codinfo2@t-online.hu

Tisztelt CoD Rák Információs Központ!

Köszönöm a segítségnyújtást a betegségemmel kapcsolatban. Nagy örömömre szolgált a professzor úr könyve, új lendületet adott az életemnek. Az Isten áldása kövesse a professzor úr minden lépését.

 Tisztelletel. B.S.A.ó. 2011.02.06.”


LEVÉL
I.P.-né 2011. január 23., 5:50

Drága Professzor Úr! Nem tudjuk elmondani szavakban, mert kevés rá a szó, hogy áldjuk azt a percet is, amikor Önt és Hajnát megismerhettük. Egy hónapos /Ön által előirt / terápia (CoD™ Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer®, 2010 12.07 óta – szerk.) után olyan tumormarker eredménye lett a lányomnak Heninek, mint amilyen soha nem volt, még a kemó után sem volt 2o alatti, és most 14!!!!! (2011.1.11., ÁEK lelet!)

El sem akartuk hinni! Éltesse Önt és a kedves Hajnát a Jó Isten még 1oo évig, erőben, egészségben, hogy minél több életet tudjanak megmenteni a mérhetetlen tudásukkal és jóságukkal, önzetlenségükkel!.

Az onkológusunk az eredményt meglátván, azt mondta nehogy abba hagyjuk, csináljuk végig!!!! Aki előtte le akart beszélni az Ön terápiájáról.
Még külön megköszönöm Önnek a nagylelkű önzetlen segítségét azért is, hogy ajándékba adja az életmentő drága kapszulákat Heninek.

A Jó Isten Áldja meg Önt és a kedves Hajnát.
Hálával és köszönettel: V. Heni és anyukája.


Sent: Thursday, December 23, 2010 4:09 AM
To: codinfo2@t-online.hu
Subject: Karácsony 2010

Kedves Tamás !
Sok szeretettel kívánunk Neked és szeretteidnek áldott, kegyeletteljes, meghitt Karácsonyi ünnepeket, jó egészséget valamint továbbra is eredményekben gazdag, szerencsés, Boldog Újévet!
Nagy örömmel írom ezeket a sorokat mert  Neked köszönhetőleg újra egészségesnek érzem magam, amit az idáig állandóan javuló véreredményeim is alátámasztanak. Szerencsésnek mondhatom magam hogy megismertelek és nem szeretném kihagyni ezt a lehetőséget sem, hogy megköszönjem a sok jótanácsot és hogy Hajnával együtt sűrű elfoglaltságotok ellenére is mindig szakítottatok időt számunkra.

Kutató munkátok folytatásához, céljaitok eléréséhez szívből kívánunk sok erőt és energiát, hazánknak szüksége van Rátok !
Baráti üdvözlettel
A.B. és M. Svájcból


" From: Dr. P.P. [mailto:p......p....@....hu]
Sent: Tuesday, December 21, 2010 1:40 PM
To: codinfo2@t-online.hu


Kedves Professzor Úr!
A közelgő ünnepek alkalmából kívánok Neked, Családodnak és Szakmai Csoportodnak, Munkatársaidnak Békés, Boldog, Kegyelmekben gazdag Karácsonyt, s az Új Évre sok erőt,
energiát, egészséget, hogy ezt a csodálatos hivatást minél több Embertársunk, Honfitársunk megsegítésére tudjátok gyakorolni.
Eddigi segítségeitekért az Isten áldjon meg Benneteket!
Baráti üdvözlettel
P.P. és felesége, fiaink P. és A. "


„E-mail, cs 2010.12.16. 18:49

Drága Dávid Tamás Professzor Úr!

 Először is szeretném (most csak írásban) hálásan megköszönni a részemre nyújtott önzetlen segítségét, amelytől hála a Jóistennek és természetesen Önnek sokkal jobban érzem magam. P.E. H.né vagyok /S./, 6 évvel ezelőtt műtöttek petefészek daganat(ok) miatt, kétszer kiújult a betegségem, és egy évvel ezelőtt még tüdőgyulladást is kaptam, de az Ön által javasoltaktól felépültem. Még egyszer is igen köszönöm a  hasznos, gyógyító tanácsait, a Jó Isten áldja meg érte!

Hálával és köszönettel:   Zs.H.né”


„SMS  2010-12-15 17:28:39

Tisztelt Professzor Úr!

Iszom a CoD™ teát, betartom javaslataikat, szedem a C vitamint, magas dózisban. TELJES ÉLETET ÉLEK! Hálásan köszönök mindent. Áldott békés Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok Professzor Úrnak és minden kedves Munkatársának! Tisztelettel Bné E.”


„Levél 2010. 12.14.

Igen tisztelt Professzor Úr! Őszínte hálával, szívbőljövővel köszönöm meg tanácsát. A magas vérsejtsüllyedés 49-ről 4 hét alatt  > 15 mm/h-ra csökkent, a fehérvérsejtszám 9.8-ról  > 6.1-re C-vitamin adagemeléssel. Ez a laboreredmény részemre a terápia kiválóságát bizonyította! Nagy kedvvel folytatom tovább.

Tisztelettel  dr.Á.V., Dunántúl.”


„SMS 2010-12-15 17:18:02

Szeretettel köszöntöm Professzor Urat és Munkatársait! 2011 januárban 2 éve lesz hogy mellrákkal műtöttek. Az onkológus orvos fél évet jósolt, mert visszautasítottam a kemo és sugárterápiát. Rátaláltam Önökre és a Protokolljuknak (CoD™ orthomolekuláris rákterápia rendszer  - szerk.), segítségüknek köszönhetem, hogy élek és jól érzem magam. És a leleteim is ezt bizonyítják! Erzsébet.”   


„From: B. A.-né [mailto:m……..1.@.........hu]
Sent: Thursday, November 25, 2010 8:54 AM
To: codinfo2@t-online.hu

 

                Tisztelt Professzor!

 Mi személyesen nem ismerjük egymást, de az Édesanyám életét megmentette az Ön teája. 4 éve volt vastagbél rákja és műtét után kemót és sugarat irtak Neki elő. Én nem mertem az elején megtiltani, de mikor láttam, hogy egyre rosszabbul van, a saját felelősségemre leállíttattam mindkettőt. Itta az Ön által ajánlott teát és azóta az Anyukám jól van, süt, főz, mos, takarit!!!

Köszönöm Önnek és kívánok a munkájához sok-sok erőt és egészséget!!!!!
Én is szeretek az embereknek segíteni amiben csak tudok, mert ez az életem. Hálás Tisztelettel:B
. A.-


Facebook 2010 11 01 19:09 PM

Tisztelt Professzor Úr!
Engedje meg, hogy én is sok szeretettel gratuláljak születésnapja alkalmából! Kívánom, hogy még sokáig adjon erőt a gyógyulni vágyóknak, hiszen nagy szükségünk van Önre!
Magamról pár szót (hiszen nem várhatom el, hogy ennyi beteg közül emlékezzen rám): háziorvos vagyok, tavaly november végén találkoztunk, addigra túl voltam két műtéten, lumpectomia és nyirokcsomó eltávolítás történt. A szövettanom a lehető legrosszabb volt, invasiv, ductalis, Her2 poz., Grade III.

Jelentem, tökéletesen egészségesnek érzem magam, dolgozom, iszom a CoD teát, ha van rá pénzem töltöm magamba a megadózis C vitamint, szedem a Vital Pluszt, CoQ10-et, a CoD™Protokoll szerint étkezem. 
Csodálkozik is az onkológusom, hogy se kiújulás, se áttét nem jelentkezett még, főleg, hogy elutasítottam a kemoterápiát. Hát ha rajtam múlik, nem is fog! Soha ilyen jól nem éreztem magam, mint az elmúlt 1 évben, nem vagyok fáradt, jól alszom, nem borítanak ki a betegek, pedig ahhoz értenek.
A fő ok, amiért írok: sajnálom,hogy nem lehettem ott pénteken Kaposváron az előadásán, de az utolsó pillanatban értesültem róla. Mindenképpen elmentem volna, már csak azért is, hogy megnézzem, hány onkológus volt ott.
Kérem amennyiben lehetséges, értesítsen, ha esetleg a környékünkön - Nagykanizsán, Marcaliban, Keszthelyen - tartana előadást, okvetlenül szeretnék elmenni!
Kicsit hosszúra nyúlt a levelem, de remélem nem fárasztottam vele.
Köszönöm a lehetőséget, hogy ihatom a teáját, alkalmazhatom a protokollját és azt, hogy minden műsorában megerősít, hogy helyes úton járok. Igyekszem avval meghálálni, hogy minden daganatos betegemnek mesélek Önről, ajánlom a Gyógyultak Klubját, a módszerét. (Az agyon "szteroidozott" 14 éves Crohn beteg kislányt is én küldtem)

Tisztelettel: dr. G. Sz.


E-mail,
2010. augusztus 25.

Tisztelt Professzor Úr!

Amikor csak tehetem nézem műsorát az ECHO TV-ben. A tea értékes hatását én is megtapasztaltam, szerencsére nem volt nagy problémám. Németországban élő brassói barátnőm férjét  a rákból olymódon meggyógyította, hogy a német röntgen kimutatta a gyógyulást. Nagyon köszönöm, köszönjük!!

Maximálisan egyetértek szavaival, amiket elmond a televízióban. Fantasztikus bátorságához gratulálok!!
Most egy kérdésem van
………….. kérem válaszát, mert maximális bizalommal vagyok Ön iránt. Köszönöm szépen.

Szeretettel üdvözlöm N.-ről:

G.né, S.Z.”
 Első CCSVI műtét sikeres /2010.július 7. Pécs/, Dr.HARMAT Zoltán, Magyarországon a  „Rákérdés”-ben (ECHO TV
)

"Az Echo TV RáKérdés c. műsorában Dr. Harmat Zoltán intervenciós radiológus bejelentette, hogy elkezdi Magyarországon is a CCSVI műtéteket. Elmondása szerint nem az SM-et gyógyítja, hanem a betegekben amennyiben diagosztizálható a nyaki véna szűkülete, akkor azt meg kell műteni.Bemutat egy beteget is, akinél tapasztalható az életminőség javulás - azaz a tünetei javultak a műtét után."

(forrás: ccsvi.blog.hu)

A műsor megtekinthető:

45:36 perc


Sclerosis (Szklerózis) Multiplex 

 

Az orvosok Sclerosis Multiplex-nek mondják, külföldön Multiple Sclerosis-nak hívják. Rövidítve itthon SM, külföldön MS. Mit jelent ez a két szó? Sok embernek semmit, de van, akinek nagyon sokat.

 

Azt jelenti, hogy egy olyan betegséget sikerült beszereznie, amelyet orvostudomány jelenleg nem tud gyógyítani, sőt még az sem tudják, pontosan mi okozhatja.

 

Azt jelenti, hogy az élete meg fog változni, de hogy mennyire, azt nem lehet előre tudni. Van akinél korán, még 20 éves kora előtt jelentkezik, és van akinél későn, 40 éves kor után kopogtat. Van akit egyszer meglátogat, aztán elmegy, és évekig nem tér vissza. Van akinél gyakran kopogtat, és van akit az első találkozás után, még egy rövid időre sem hagy el. Van aki évtizedekkel a betegség jelentkezése után is szinte egészséges, és van aki alig néhány év alatt kerekesszékbe kényszerül.

 

Ez a Sclerosis Multiplex!

 

Ezerarcú kórnak is nevezik, mert mindenkinél máshogy viselkedik, és a diagnózis megállapításakor nem lehet megjósolni a betegség lefolyását. Világszerte folynak a kutatások, de eddig még nem sikerült olyan gyógyszert találni, amely meggyógyítaná a betegséget. Némelyik formájában az előrehaladását lassítani tudják, de megállítani nem.

 

Nehéz szembesülni ezzel a két szóval, amikor az orvos közli a diagnózist. Először azt sem tudjuk, hogy mit jelent. Van aki olyan szerencsés, hogy az orvosa elmagyarázza a betegség lényegét, és válaszol a kérdéseire, de vannak, nem is kevesen, akik a két szón kívül nem sokat tudnak meg az orvosuktól. Léteznek szklerózis multiplexes betegek részére klubok, egyesületek, de ezek létéről sem értesülnek mindig a frissen diagnosztizált betegek. Nem tudják kihez forduljanak, hol tudhatnak meg többet a betegségükről.

 

Az interneten rengeteg információt lehet összegyűjteni, de sajnos sok anyag, csak idegen nyelven érhető el. Külföldön számtalan csoport alakult az interneten, az ilyen betegségben szenvedők részére, ahol tartják egymással a kapcsolatot, megbeszélik gondjaikat, örömeiket, értesülhetnek a kutatások új eredményeiről.

 

2003. januárjában alakult egy magyarnyelvű levelezőlista a sclerosis multiplexes betegek részére.

 

(forrás: smlista.hu)

 

További információk: www.smlista.hu

 

 

 


 

Drága Dávid Professzor Úr!

 

Áprilisban találkoztam Önnel az előadásán. H.J. vagyok S…..-ről, az . gyermekes édesanya, aki vastagbélrák miatt fordult önhöz segítségért. Ezúton is szeretném megköszönni kitartó munkáját és a segítséget, bátorítást, amit kaptam Öntől.

 

Nagyon köszönöm az eddigi támogatását és a gyógyulás útjának megmutatását! Hála Istennek, amióta utoljára találkoztunk ………………. azóta nagyon jó eredményeim vannak, negatív a PET, nagyon minimális, azaz negatív a tumormarker, itt küldöm őket mellékelve, és szeretném kérni a véleményét, hogy  meddig kell ………... Ezt egyben azért is kérdezem, mert a gyerekek (. gyermek)  miatt és saját pihenésünk érdekében is szeretnénk elmenni nyaralni 10-20 napra, de nem tudom ez lehetséges-e, szabad-e ennyi időre pihentetni az ……………..? A szívem már nagyon vágyik rá, de ha ez nem lenne jó az egészségem számára, akkor persze beletörődnék. Nagyon köszönöm előre is a segítségét, és nagyon jó egészséget kívánok Önnek és Hajnának is, és mindent nagyon köszönök!

 

Szeretettel, és tisztelettel:

H. J., S…..-ről


Evidenciákon alapuló CoD™ integratív biológiai rákterápia eredményei


50 gyógyult rákbeteg vallomása az elmúlt évekből:
RÁK -  Visszajöttünk a halálból

Megjelent dr. Dávid Tamás professzor és
Kiss Magdolna újságíró könyve!

Öt riport olvasható és a könyv megrendelhető:
http://codgyogyultakklub.hu/

 

 

                  A könyv előszava
és 33 gyógyult beteg
bemutatkozása

(kattintással megtekinthető)

Beszélgetések gyógyult betegekkel (Baranyai István videói)

         

A RáKérdés 2010. július 24-i adásának felvétele (Vendég: Dr. Harmath Zoltán, intervenciós radiológus főorvos, Pécs és Petrics Krisztián, gyógyuló beteg)

45:36 perc


From: K.László [mailto:p….0@freemail.hu]
Sent: Sunday, July 18, 2010 1:35 PM
To: codinfo2@t-online.hu

Subject: KÖSZÖNET

Tisztelt Professzor  Úr!

 Közel másfél éve CoD teázom pajzsmirigyrák műtétet követően. Jó erőben vagyok, eredményeim rendben. Közben volt egy kisebb nőgyógyászati műtétem P4-es citológia és HPV vírus miatt. Elkezdtem javaslatukra a BoD cseppek fogyasztását .

Szeretném tudatni és megköszönni, hogy FÉL ÉV együttes CoD tea és BoD csepp alkalmazása után a HPV vírus eredményem negatív, nem mutatható ki a szervezetemben.
Még egyszer hálás köszönet Önnek és csapatának!

K.Rita


Egy gyógyult beteg levele, amely 2010. július 5-én érkezett:"Szívből gratulálunk C.Bélának és tisztelt feleségének!
A
 CoD™ tea és  CoD™ Vital Plus ill. a  CoD™ PROTOKOLL tényeken alapuló hatása (evidence based medicine!) áttétes tüdődaganat és COPD esetén: 5 hónap után negatív PET/CT lelet!"

     Gondolatok dr. Dávid Tamásról és remélem nem szélmalomharcáról

Szeretném megjegyezni elöljáróban, hogy 2009. július 15-én műtöttek sürgősséggel vastagbél tumorral, ami teljes elzáródást okozott. A vastagbél tumor súlyos máj szövődményekkel járt. A műtét után két héttel megkezdtem Dávid professzor úr protokollját, amely nem csak a CoD tea fogyasztását írta elő, hanem fontos célzott táplálkozási rendszer javaslatát és a méregtelenítésre vonatkozó javaslatokat tartalmazott. Szerencsére ezt a kúrát már megkezdtem, mire a kemoterápiát elkezdtem volna. Az tény, hogy a műtét után hat héttel munkába álltam. Ha utánanéznek a sajtóhírekben, munkámat azóta is teljes erőbevetéssel végzem úgy, hogy leleteim erős javulást mutatnak. A daganatos részeken keringés már régen nem mutatható ki. Ezt a tea használata nélkül nem tudtam volna végigcsinálni mellékhatások nélkül. Ezzel természetesen egyáltalán nem akarom kicsinyíteni a hivatalos orvoslásban résztvevő, és fantasztikus szakmai tudást felmutató orvosaim tevékenységét, akiknek természetesen elmondtam, hogy párhuzamosan a kemoterápiás kezeléssel a Dávid-féle protokollt is tartom.

Sorstársaim közül jelentős számban fogyasztják a teát, és ők is hasonló jó tapasztalatokról számolnak be. Természetesen neves professzorokkal is megvizsgáltattam magam az ország különböző klinikáin, akik megerősítettek abban, hogy ez a kúra ideális a számomra, és sokat számít javulásom szempontjából.

Mint politikus, sok minden nem tetszik ebben az országban, amit az elmúlt 8 év kormányzati időszakában tapasztalhattunk. Természetesen én sem értem, kinek állhat érdekében egy olyan ember meghurcolása, aki igazi nemes, önzetlen gyógyító ember, aki a betegek iránti nagy-nagy alázattal végzi munkáját. Ahelyett, hogy a kormányzat és az egészségbiztosítás a hazai vállalkozásokat, a magyar emberek gyógyítását ingyen vállaló nemzetközi hírű szakember mellé állna, szégyenletes módon megint a nemzetközi tőke érdekeit képviseli. Érdekes, ebben az esetben a számos több ezer gyógyult daganatos beteg, számos kórházi lelet bizonyítja a CoD tea és célzott táplálkozási rendszer jótékony hatását. A H1N1 oltásnál is ilyen körültekintően jártak el a hatóságok?

Meg kell adni a gyógyulás és a választás esélyét minden magyar ember számára. Amennyiben a Dávid-féle biológiai módszert választja egy magyar, miért nem támogatja az egészségbiztosítás, holott még sokkalta olcsóbb is lenne. Nehéz összehasonlítani a gyógyszergyárak érdekeit és érdeklődését egy gyakorló orvos érdeklődésével és Hippokratészi esküjével. Tapasztalatom szerint a gyógyszergyárak fő érdeklődése a tüneti kezelés, míg egy gondolkodó, és szakmai életútja során már többszörösen bizonyított szakember először az okokat keresi, és úgy gondolkodik a megoldáson. Érthetően egészen más a gyógyítás filozófiája. Amiért ebből más következtetést von le, mint egy más érdekek kötelékébe kényszerűen sodródott ember, el kell fogadni.

Meg kellene érteni végre, hogy a magyar orvosok is európai szintű fizetést érdemelnek. Abban az esetben nem fizetnénk milliókat hiába olyan orvostanhallgatók taníttatására, akik elhagyják az országot, és másutt hasznosítják a köz pénzén szerzett tudásukat. Ezért természetesen nem őket kellene megszólni.

G. 2010. március 21.                                                       Dr. O. R.


Mikor 2009. szeptemberében……

Mikor 2009. szeptemberében megállapították a kórismét, olyan veszélyes helyzetben voltam, hogy a kórházi kezelőorvos véleményén kívüli diagnózisra is kíváncsi voltam.

Az ECHO TV-ben rendszeresen közreműködő professzor Dávid Tamás véleménye számomra meghatározó volt, hiszen hetente 2 alkalommal  foglalkozik tudományos alapokon korunk legnagyobb és legveszedelmesebb betegségével a rákkal.

Mivel nekem krónikus vérképzőszervi megbetegedést, azaz leukémiát (Lymphoma non Hodgkin – szerk.) diagnosztizáltak, a kórházi kezelésen kívül egyéb karbantartó és gyógyító terápiák is felkeltették érdeklődésemet, többek között a Dávid professzor féle CoD tea, valamint az általa lejegyzett tapasztalati tényezőkön alapuló protokoll. (CoD™ integrativ, biológiai rákterápia rendszer, IBR – szerk.)

Ez alapjaiban egy intelligens diéta, mely az étkezésben távol tartja korunk lépten-nyomon előforduló mérgező anyagait, valamint kontrolálja a szénhidrát fogyasztást, távol tartja a vörös húsokat és előtérbe helyezi a vitaminokat, különös tekintettel a C vitamint, valamint a nyers zöldségeket, gyümölcsöket és a lúgos hatású vizeket (melynek mértékegysége naponta 2 és fél 3 l.)

Távol tartja az alkoholos italokat, maximum 2-3 dl száraz vörösbort engedélyez naponta („de ez létszükséglet” – mondta P. András). A szeretet a barátság minden  jó közérzet megalapozója, amit nemcsak a családomtól, de Dávid Tamás professzortól és dr. Várhidi Hajnától is megkaptam az első perctől kezdve és ezt nekik nagyon köszönöm, mert ez a terápiához, úgy gondolom, elengedhetetlen. Tőlük nemcsak gyógyító természetes szereket, hanem szeretetet is kaptam és kapok.

P. András, zeneszerző, énekesE-mail  Friday, February 05, 2010 2:57 PM

Prof. Dr Dávid Tamás Úrnak

„Tisztelt Professzor Úr!

A CoD™ teát saját évtizedek óta tartó COLITIS ULCEROSA betegségem karbantartására kitűnően alkalmazom.

Köszönettel és tisztelettel 

Béky László
az Alternatív Orvos és Természetgyógyászati Egyesület Elnöke.”


E-mail 2010-02-04, 9:51 PM

„ Tisztelt Professzor Úr!

Novemberben voltunk a férjemmel az Ön előadásán. 3.fázisban lévő nyelvgyök-rákot állapítottak meg nála 2009 szept.ben biopszia,CT-vel igazoltan.

A CoD tea, cékla,sárgarépa,almalé, körömvirág, zsálya, echinacea, cickafark tea, homeopátiás gyógyszerek mellett kapott 3 kemoterápiás kezelést és sok sugárkezelést. Tegnap volt kontroll CT-n, ma ment vissza a kezelőorvoshoz.

Dr.Molnár György cigaretta leszoktató kezelésén is részt vett – fél sikerrel. Nemsokára megy az "ismétlőre".

A múlt heti Rákérdésben látta Dr.Szendi Gábort. Most úgy néz ki, felveszi a kapcsolatot vele.

A diagnózis:  KONTROLL CT-n TELJES REGRESSZIÓ LÁTHATÓ!!!!
Status: LOKÁLISAN ÉS REGIONÁLISAN RESIDUÁLIS TUMOR NEM LÁTHATÓ!!!!

 Szeretném megköszönni még egyszer a segítségét.
 Köszönettel, és az Ég áldja meg a Prof. urat még sokáig!

 M.Tamásné, Rita

 U.i: Nem utolsósorban dr Várhidi Hajnát is!”


Dr.RO. lelete 2009 december:

E-mail:Tuesday, December 22, 2009 4:29 AM

Kedves Informácios Központ,

Kb. három évvel ezelőtt prosztata rákkal diagnosztizáltak. A kezelőorvosom azonnal operálni akart. Az egyik barátom barátja hozott Kanadába egy komplett CoD tea kurát a férje számára, aki túl keserűnek találta a teát es kijelentette hogy ő inkább a konvencionális kezelést választja. Én erre azt mondtam hogy tőlem lehet bármilyen keserű, a prosztata műtétnél keserűbb akkor sem lehet, Igy örömmel rendelkezésemre bocsájtották az egész szállitmányt, mire kértem a műtét elhalasztását néhány hónapra.
Négy hónappal később az újabb szövetmintában nem találtak rákos sejteket.

Köszönettel,
Borosh Sándor,
ELCOI, Kanada”   


     

B.Roland (NHL) édesanyjával 1997.február                                                 B.Roland édesapjával, egy évvel később

  


Életmód

Az vagy, aki voltál vagy talán még több, avagy leküzdeni a daganatos kórt
[ 2008. szeptember 10., 09:17 ]

 http://erdely.ma/images/news_dot.gif Több mint tíz éve, hogy orvosai megállapították: mellrákja van. Mivel sem kemoterápiás kezeléssel, sem más gyógyírral nem sikerült javítani az állapotán, a Budapesten élő Hajnal Gréti megtalálta azt a teát, amely segített legyőzni e gyilkos kórt. A tea azóta is része saját, illetve családja életének, és azt szeretné, hogy a hasonló sorsú erdélyiek is kipróbálják.

Hajnal Gréti egyike a legrégebb meggyógyult személyeknek Magyarországon, hiszen 12 évvel ezelőtt ismerkedett meg az indián készítménnyel. A bécsi rákkutató intézet igazgatója, dr. Dávid Tamás professzor révén Magyarországon is elterjedt és a világ legnagyobb rákkutató klinikái által bevizsgált trópusi teát sokan kipróbálták már. A professzor és Kiss Magdolna újságíró RÁK-visszajöttünk a halálból... című könyvében ötven gyógyult beteg is megszólal, köztük Hajnal Gréti is.

„Nem szabad feladni, hinni és akarni kell” – vallja Hajnal Gréti, aki 1994 őszén tudta meg, hogy csomó van a mellében, de munkahelyi és egyéb problémák miatt csak két év múlva került műtőasztalra. Többszöri kemoterápiás kezelés ellenére három hónap után újból elszaporodtak vérében a rákos sejtek. Akkor ajánlotta neki Bécsben dolgozó húga azt a teát, amely akkoriban még nem volt kapható Magyaror­szá­gon. A készítmény három hónap alatt teljesen rendezte a vérképét, eltűntek a rákos sejtek. „Az a csodálatos ebben a teában, hogy megelőzésre is nagyon jó, és semmilyen mellékhatása nincs, mert csak növényi kivonatot tartalmaz” – magyarázza könnyes szemmel a középkorú hölgy. Hajnal Gréti rendkívül hálás a professzornak, aki e csodaszert elterjesztené környékünkön is.

Csodadoktor indián csodaszere

Dr. Dávid Tamás Bécsben él ugyan, de Gréti megfogalmazása szerint „a doktor úr szíve nagyon magyar”. Azt szeretné, hogy az erdélyiek is megismerjék a teát és általa találják meg az utat a gyógyulás felé. A vitamin, ásványi anyag, aminosav és antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő készítményt kilencféle daganattípus kezelésére használják, s újabb kettőről derült még ki, hogy hatékony javulási tendenciát mutat fogyasztása. A rákkutató egy indián „gyógyszerésztől” szerezte meg a készítmény receptjét. A korábban ortopéd sebészként dolgozó Dávid professzor hálából kapta meg a szert a patikustól, mivel sikeres műtétet hajtott végre kerekesszékbe kényszerült unokáján. Dávid professzor tagja annak a Londonban megalakult társaságnak, amelyet a világ legnagyobb rákkutató klinikáinak képviselői alkotnak, valamint egy alapítvány segítségével Győr mellett, Lébényben is létrehoztak egy kirendeltséget.

Teaklub
A Budapesten élő hölgy arról mesélt, hogy a teát fogyasztó betegek klubot alapítottak. Számos olyan esetről tud, amikor egy-két hónap leforgása alatt sikeres eredmények születtek: „Indulásunk előtt hallottam az egyik művész barátjáról, akinél vastagbélrákot diagnosztizáltak, illetve egy 18 éves kislányról, aki melanomában szenved, hogy fél éve isszák a teát és negatívak lettek az eredményeik.”
                                         

                                     Törzsök Gyopár, Vásárhelyi Hírlap


Dr.M.K. gyógyult beteg írta 2008.12.19.-én

„Dávid professzor úrnak, végtelen hálával minden rák-túlélő és most reménykedő nevében azért, hogy Istentől kapott küldetését ilyen odaadással, fáradhatatlan hittel és csoda-szerű eredményességgel végzi.
Hittel, reménnyel és szeretettel
M.K. ”
 

"Dávid Tamás professzor urat az isten adja az embereknek. Sok meggyötört ember zarándokol hozzá, és ő vállalja az emberek szenvedését. Hihetetlen, ahogy küzdeni tud, és hogy bármikor csörög a telefonja, felveszi. Az egyik betegnek CoD-teát ad, a másikat megsimogatja. Nem túlzás kijelenteni: ő az Ember és az Isten kapcsolata. legyen áldott, én azt mondom."

Mitterkó Jánosné, Czine Ilona
LYMPHOMA NON HODGKIN-ból gyógyult beteg, 2004-2008


Baloghné, Marika levele:


 


Demeter Jolán (áttétes mellrákból gyógyult) levelének részlete:


Terminális rákbetegek beszámolói (1994-1999)

Dr.A. Imréné
* 1942, Budapest
Dg.: mellrák + LGL

1996 februárjában írja:

"...1995. 11.23 óta az utasításnak megfelelően készítem és iszom az Ön által kifejlesztett CoD™-rendszerű teákat. Tapasztalatom azóta a következő:

Közérzetem jelentősen javult, teherbíró képességemet jónak ítélem, a teának nagyon jó élénkítő hatását tapasztalom, amelytől a közérzetem jobb, fáradtságérzetem csökken, jó étvágyjavító,a lymphoedémát nem kis mértékben csökkenti, könnyen kimasszírozhatóvá teszi, jelentősen csökkenti a kiütést és a viszketést... Úgy tapasztalom, hogy a teának áldásos a hatása.

Életmentő segítségét köszönöm, tisztelettel..."


A. László
*1953, Budapest
Dg.: tüdőrák

Felesége levele 1996 januárjában:

"...Amióta a férjem a teát issza jobb erőben van, jól érzi magát, jó az étvágya. A tea a szervezet kiegyensúlyozottságát és regenerálását vonta maga után....Nagyon örülünk, hogy van ez a tea és segít...."


B. Istvánné
* 1941, Budakeszi
Dg.: mellrák

Idézet 1996 januári leveléből:

"...november óta iszom a véleményem szerint kitűnő CoD™-teát. Azóta fokozatosan javul az állapotom... jobb az étvágyam és energiám is egyre több... ősszel még kísérettel mertem csak közlekedni , most pedig már egyedül végzem dolgaimat.... Az eddig sápadt sárga arcszínem is kezd normál színt kapni. Úgy gondolom, hogy ezeket a pozitív változásokat nagyrészt ennek a CoD™-teának köszönhetem!...

1996 áprilisában írja:

"... közérzetem általában kielégítő, régebben gyakran fájt a fejem, de amióta a CoD™-rendszer szerint élek, azóta ez nálam ismeretlen...."


B. Károly
*1925, Budapest
Dg.: májrák

Felesége írja 1995 októberében:

"...Férjem 2 hete issza az Ön által összeállított és igen jó hatású teakeveréket. A kúra elkezdése előtt gyakorlatilag fekvőbeteg volt.... Amióta a teát issza visszajött az étvágya és ezzel együtt az energiája is. Hangulata is jobb, ami óriási dolog!..."


Dr. C. Béla
* 1926, Budapest
Dg.: vastagbélrák,májáttétek

1995 novemberében írta:"...Súlyos operációm után több hónapon át ittam az Ön által összeállított CoD™-teát és tapasztalataim szerint igen nagy haszonnal....Sok sorstársam nevében is köszönöm eddigi fáradozásait!..."

1996 februárjában írja:"... igen hálásan köszönöm a teaadagokat. Hónapok óta változatlanul jó a közérzetem és munkabírásom, testsúlyom is változatlan.... Köszönettel és hálával..."


C. Simon Erika
*1954, Szihalom
Dg.: leukaemia

" 1996 szeptember 3.-óta iszom a teát.

Az október 1.-i vérvizsgálat eredmények nagyon jók.

Az október 16.-i crista biopsia teljes remissiót mutat..."


C. János
* 1967, Ráckeresztúr
Dg.: agydaganat

1995 februárjában írja:

"...Köszönök mindent amit eddig értem tett, sokban hozzájárult gyógyulásomhoz. Nagyon jó, hogy ebben a rohanó világban léteznek ilyen segítőkész emberek....


D. Imre
* 1946, Nagykőrös
Dg.: tüdőrák

1996 márciusában írja:

"...Nagyon köszönöm Önöknek azt a lehetőséget, hogy segítenek ennek a szörnyű betegségnek a gyógyításában, mert sajnos itt vidéken nincs aki igazán foglalkozna a rákos betegekkel. Január 31- től iszom rendszeresen a teákat, amit kaptam és előírtak, azóta jobb a közérzetem, jobb a kedvem, van erőm dolgozni, mozogni , kerékpározni, sétálni. Rendszeresebben van székletem, jobban alszom étvágyam is jobb. Az étkezési tanácsaikat igyekszem betartani, tanulom, gyakorlom a vegetáriánus étrendet. Az Önöktől kapott étkezési tanácsadó, megerősít abban, hogy helyesen étkezem...."

1996 áprilisában írja:

"... újra csak azt tudom mondani, hogy nagy nagy szeretetet érzek Önök iránt, hogy segítenek gyógyulásomban. Mindíg jobban és jobban érzem magam. A kerti munkát is elég jól bírom amit az előző évben még nem mondhattam el...."


D. Szabolcs
* 1942, Dabas
Dg.: leukaemia

"... 1994 ősze óta iszom a teát... az utolsó chemoterápiás kezelésem után

javult az állapotom, megerősödtem és visszanyertem eredeti testsúlyomat... jól érzem magam...."


D. Iván
* 1933, Budapest
Dg.: tüdőrák

1995 januárjában írja:

"... Utolsó szalmaszálként kell igénybe vennem az Ön segítőkész gyógyító tevékenységét, bízva abba, hogy segítségével még egy ideig szeretteim körében maradhatok. Köszönve eddigi gyógyító tevékenységét, kérem a jó Isten áldását, hogy jó egészségben folytathassa küzdelmeit a daganatos betegek gyógyítása érdekében. Bízom Önben és gyógyulni vágyok!


F.Béla
* 1951, Debrecen
Dg.: tüdőrák

1995-ben decemberében írja:

"... az utolsó kontrollvizsgálaton mellkas felvételt végeztek, azokat előttem összehasonlították a korábbi felvételekkel. Eltérés, tumornövekedés nincs. Azonos időben velem együtt kezelt és most felülvizsgált betegtársaimnál rosszabbodás tumornövekedés történt...."!!


F. Jánosné
*1939, Budapest
Dg.: tüdőrák

1996 februárjában írja:

"... mióta iszom a CoD™-teát (1995 junius óta) hangulatom jó, fizikai erőm jó... Úgy érzem a teaivás nagyon jót tesz nekem.... nagyon köszönöm a Professzor Úrnak, hogy lehetővé tette, hogy ilyen jól érezzem magam.... Az Ön teája rásegített és elindultam a gyógyulás útján. Nagyon köszönöm a segítségét és a humanitását!..."

1996 márciusában írja:

"... Nagyon köszönöm a Professzor Úrnak, hogy lehetővé tette számomra a CoD™-teák ivását. igyekszem betartani a táplálkozásokkal kapcsolatos tanácsait. Az orvosi leleteim jók, azóta a közérzetem is jobb, erősebbnek érzem magam.

Hálás vagyok a Professzor Úrnak, hogy térítés mentesen bocsájtja rendelkezésemre, ezt a számomra nagyon jó hatású gyógyteákat...."

1996 márciusában írjan:

"... Amióta iszom a CoD™-teákat, azóta megerősödtem, sokkal jobb a közérzetem, a leleteim jók, nem jöttek újabb csomók... Nem tudom elégszer megköszönni az Ön jóságát...."


F. István
*1958, Vindornyaszőlős
Dg.: hererák

1996 februárjában írja:

"...Egy hónapos teafű fogyasztása alatt úgy érzem hamarabb regenerálódott a szervezetem a teák segítségével, mint a teák nélkül, előző havi kezeléskor. Jobb a kedvem, több erőt érzek magamban...."


F. Pál
* 1947, Miskolc
Dg.: tüdőrák

1995 decemberében írja:

"... Már második hónapja rendszeresen fogyasztom a teakeveréket. Azóta fizikai állapotom lényeges javulása következett be, jobban bírom a megterhelést, nem fáradok el olyan könnyen. Nagyon gyakran a délutáni pihenőket is kiiktatom!..."


G. Pálné
*1932, Szarvas
Dg.: mellrák

1995 márciusában írja:

"... A phytoterápiás kezelés megkezdése után rövid időn belül a fulladásos tüneteim enyhültek. Napi közérzetemnak mondható, nyugodtan alszom, az étvágyam jó....A tea nagyon jótékony hatásúnak bizonyul..."


G. Béla
*1935, Budapest
Dg.: CLL

1996 februárjában írja:

"...Szeretném kifejezni Önnek nagyrabecsülésemet és mélységes hálámat, amiért lehetővé tette számomra az Ön által forgalmazott CoD™-teák fogyasztását. Amikor Ön teáiról hallottam kb. 1 éve, igen leromlott állapotban voltam. Az Önökhöz eljuttatott leleteim alapján Ön és munkatársai egy programot állítottak össze számomra. Azóta az előírásnak megfelelően fogyasztom a teákat. Az eddig elért általános állapotom is jobb . Kérem legyen továbbra is kitartása ahhoz a "harchoz" ami Önre még vár a betegek érdekében. Munkájához sikereket kívánok...."


G. Ferencné
* 1931, Miskolc
Dg.: mellrák

1995 márciusában írja:

"...Januártól lettem a CoD™-életviteli és táplálkozási rendszer tagja. Boldogan közölhetem, hogy panaszmentes vagyok. Nem vagyok fáradékony sokszor úgy érzem nincs is semmi bajom. Kezd az életkedvem is más lenni. Eddig csak a család megnyugtatására kezdtem el az egészet. Most viszont már úgy érzem, hogy megfogok gyógyulni és egy rossz álom volt az egész. Kívánok a rendszerben dolgozóknak sok kitartást, erőt egészséget. Egy testileg, lelkileg erősödő betegük...."


Dr. G. Ilona
* Bácsalmás
Dg.: lymphoma non Hodgkins

1996 márciusában írja:

"...1996 jan. 15.-e óta iszom a CoD™- teát,

CoD™-K és CoD™-L oldatokat....Remekül érzem magam! Teherbírásom kiváló. Közérzetem jó. Egyszerű betegségek nátha, influenza elkerülnek. Annak ellenére, hogy csak a "fél" immunrendszerem van, a cytostatikus kezelés után még csak az orrom sem fojt.... Munkájukhoz sok hasonló jó esetet kívánok..."


H. Imréné
*1930, Győrvár
Dg.: mellrák

1995 januárjában írja:

"... Anyám 1 éve kezdte el a gyógyteák ivását. Azóta az étvágya jó, 1-2 kg-ot hízott, sőt időnként diétázik, nehogy tovább hízzon. Hangulata jó. Szeretnénk megköszönni eddigi segítségüket. Bízunk a gyógyteák hatásában az eddigi eredmények is ezt támasztják alá. Kérjük ha továbbra is módjukban áll, ezt rendelkezésünkre bocsájtani....!

1996 márciusában írja:

"... Amióta rendszeresen iszom a teákat és betartom a diétát, közérzetem jó, véreredményem is jó, nyugodt vagyok, nem ideges. Nem zavar, hogy nincs mellem, úgy élek mintha semmi sem történt volna. Mindig az volt bennem, hogy nekem meg kell gyógyulnom, nem szabad feladni a reményt és eddig jól vagyok. Rendes lett a vérnyomásom, étvágyam is jó. Köszönettel...."


H. Antalné
*1950, Balatonszállás
Dg.:mellrák, csontáttétek

"...Június óta issza a teát. Szeptember 13.-i orvosi zárójelentés szerint a végzett vizsgálatok regressziót mutatnak, szubjektíve is jó általános állapotban van. Egyenlőre kemoterápia szóba sem jöhet!..."


J. Andrásné
*1948, Budapest
Dg.: mellrák

1995 márciusában írja:

"...Január óta iszom a teát, tapasztalataim igen jók. Amióta a teát iszom közérzetem sokkal jobb, fájdalomcsökkenést is érzek... Jóval könnyebb lett számomra az élet... Hiszek a teában hisz 2 hónap alatt nekem is jót tett. A leletem is nagyon jó, ezt körzeti orvosom is megerősítette...."


K. Józsefné
* 1945, Zalaegerszeg
Dg.: mellrák

1996 márciusában írja:

"... Először is köszönetet szeretnék mondani azért, hogy bekerülhettem a CoD™-rendszerbe.

1995 dec. 1. óta iszom rendszeresen a gyógyteákat. Betegségem váratlanul ért, mivel soha beteg nem voltam. Műtét után az orvosok félrevezettek, nem mondták meg a pontos diagnózist. Szinte a depresszió határán álltam. Amióta a teákat iszom kontrolleredményeim jók, kezdtem érezni, hogy nem szabad magam feladni. Nagyon nehéz idő volt, de most már kezdem teljesen elfelejteni a betegségemet, újból tervezem a jövőnket mint régen. Vidám jókedvű egyéniség vagyok. Úgy érzem megint a régi vagyok. Ezt a CoD™-teának köszönhetem. Mióta iszom a teákat és diétázom, egy biztonsági alapot érzek. Az életem újból kiegyensúlyozott, erőnlétem jó...."

1996 márciusában írja:

"... Nagy örömmel közölhetem Önnel, hogy jól érzem magam lelkileg talán a régi vagyok. Jó az étvágyam, az alvásom az erőnlétem.

Felszabadultnak, nyugodtnak érzem magam, ehhez hozzásegített a CoD™-rendszer...."


K. Józsefné
*1942, Szekszárd
Dg.: tüdőrák

1996 januárjában írja:

"... Feleségem hisz a tea gyógyító hatásában és használ neki.... Az infuzió utóhatása, mellékhatása könnyebben viselhető a folyamatos teafogyasztás mellett...."


K. Károlyné
* 1925, Zalaegerszeg
Dg.: tüdő és mellrák

Leánya írja 1995 januárjában:

"... Úgy veszem észre a tea használt édes- anyámnak. A kórházban már régen meghalt volna, már hazahoztuk, mert nincs értelme.

Én úgy látom, hogy értelme volt hazahoznom, jobb a közérzete, 4 cm-t apadt a bal lába is. Sokkal jobb az étvágya és a közérzete is!..."


K. Ferenc
* 1946, Doboz
Dg.: tüdőrák

1996 júliusában írja:

"... Már több mint 2 éve használom az Önök teáját és diéta kúráját. Egészségi állapotom azóta javul...."


K. Izabella
*1984, Nagykanizsa
Dg.: lymphoma non Hodgkins

A gyermek anyja írja 1996 okt.7.-én:

"...A kislányom másfél hónapja issza a teát , amit Önnek köszönhetek. A legutolsó kontroll- vizsgálat (96 szept.24.) is teljesen negatív eredménnyel végződött. A kislány az utóbbi két hónap alatt hízott 2 kg-ot és nőtt 2 cm-t....Fizikálisan jól van, jó étvágyú. Hangulata változó . Nagyon bízom a gyermekem gyógyulásában...."

1998 szeptember 15.-én írja:

"...Hálatelt szívvel tájékoztatom arról, hogy a kislányomnak, Izabellának augusztus végén teljesen negatív volt a vizsgálati eredménye."


K. Imréné
* 1935, Budapest
Dg.: mellrák

1996 áprilisában írja:

"... A CoD™-rendszer jó hatással van erőnlétemre, közérzetemre és rendszeres életvitelemre. Reggelente pihenten ébredek, a feladatok elvégzése örömet okoz...."


K. Sándorné
* 1943, Budapest
Dg.: vastagbélrák

1995 decemberében írja:

"... Nem is tetszik tudni, milyen jó nekem. Amióta iszom a teákat sokkal nyugodtabb vagyok, van egy jó érzésem, a biztonságérzet! Érzem, hogy a teák megvédenek engem mindentől....Amióta iszom a teát nem gondolok a problémáimra ( férjem halála, 8 műtétem volt, kivették a méhemet, itt maradtam 2 iskolás gyerekkel, stb.) meg sem említem!... Örömmel iszom a teákat!..."

1996 márciusában írja:

"... Hálásan köszönöm, hogy ihatom ingyen a teákat. A Doktor Úrnak köszönhetem, hogy jól érzem magam. Olyan jó érzés tudni, hogy a teák megvédenek minden bajtól. Elmúlt a félelmem nyugodtabb lettem. Hálás köszönettel..."


L. Ida
* 1958, Budapest
Dg.: SLE

1995 júniusában írja:

"... Amióta a teáikat iszom egészségi állapotom nagyságrendeket javult!... Hála az Ön teájának ezerszer jobban vagyok. Egyértelmű, hogy a gyógyulási folyamat beindult... Idén még az allergiás tüneteim sem jöttek ki!..."


L. Károly
* 1927, Budapest
Dg.: veserák, TBC

Leánya írja 1996 januárjában:

"...Kb 1 hónapos teafogyasztás után édesapám állapota láthatóan javult, sokat sétál, beszélget, érdeklődő, mindent összevetve a javulás egyértelmű...."

1996 márciusában írja:

"... Tisztelettel közlöm Önökkel, hogy mióta iszom rendszeresen a teáikat a lázam teljesen megszűnt. A közérzetem is fokozatosan javul, 2 kg-ot felvettem... Köszönöm segítőkészségüket!...!”


M. K. József
*1936, Érd
Dg.: lymphoma non Hodgkins

1995 decemberében írja:

"...Ismét örömmel írok Önnek, egészségi állapotom töretlen. Legutóbbi kontroll- vizsgálati eredményeim kitűnőek!!!... A májam egy évvel ezelőtt 4cm-rel volt nagyobb - ma csak 1 cm-rel!... A stabilizálódásnak egy megnyugtató folyamata zajlik le nálam. Hálás köszönetem mellett fogadja jókívánságaimat az új esztendőre...."

1996 januárjában írja:

"... Az állapotom jó, munkakedvem is kielégítő.´95 őszétől egy nagyon szép ecsetrajz-sorozatot készítettem tíz év után ismét sikerrel. Az állapotom teljesen stabilizálódott, panaszaim nincsenek, nyugodtan nézek a jövőbe! Igyekszem betegtársaim lelkierejét erősíteni és ügyünket előremozdítani. Köszönöm önzetlen támogatását , töretlen hittel bízom a jövőbeni segítségében is...."

1996 márciusában írja:

"... Február 20-án volt újabb kórházi kontrollom. Ismét örömteli eredményekről számolhatok be. Panasz és tünetmentes vagyok. Jól vagyok, dolgozom. Szívélyes üdvözlettel..."


M.M. Ágnes
*1941, Miskolc
Dg.: vese- és tüdőrák

1995 végén írja:

"...A teák hatása a kedélyállapotom javulásában, kitűnő közérzetben nyilvánult meg. Azonkívül visszanyertem korábbi egészségesebb színemet. Az étvágyam jobb lett, sőt a műtétet követően 3kg-ot híztam!..."


M. Rozália
*1917, Budapest
Dg.: csontrák

1995 szeptemberében írja:

"...Amióta a teát iszom napról napra erősebbnek érzem magam. A fájdalomcsillapítók számát is redukáltam.... Aludni is jól tudok... Szíves segítségüket hálásan köszönöm...."

1996 februárjában írja:

“... Először is hálásan köszönöm a csodateát, melyet naponta 3x kellő áhítattal fogyasztok s érzem, hogy segít...."

1996 áprilisában írja:

“... Táplálkozásomban iparkodom betartani az előírtakat, főleg a tiltott dolgokat kerülöm. Önöknek köszönhetem és a gyógyteának, hogy nem érzek fájdalmat úgy, mint régen, pedig a fájdalomcsillapítót is mérsékeltem már. Ha sikerül megtennem, amire képes vagyok, azt a teák hatásának köszönhetem, amiért nem tudok elég hálás lenni...."

1996 májusában írja:

"... Hálásan köszönöm eddigi önzetlen, számomra nagyon eredményes és hosszú segítségét. Ezt az állapotot soha nem értem volna el a csodálatos CoD™- tea nélkül!..."

1998 júliusában írja:

"... A CoD™-teának köszönhetem, hogy 82. életévemben, rokkant létemre tudok, egész nap elfoglalt családomnak segíteni...."

1999. január 27.-én telefonon

"....kiváló általános állapotáról...." számol be.


N. Györgyné
* 1935, Székesfehérvár
Dg.: mellrák

1996 februárjában írja:

"... A teák 1 hónapos fogyasztása után sikerült táplálkozásomnál a tiltott dolgokat maximálisan kihagyni, életmódomban változtatás nem történt, közérzetem javult, életkedvem fokozódó. Erőnlétemet megfelelőnek tartom. Bízom a teák jótékony hatásában, sok köszönettel...."


N. János
* 1932, Budapest
Dg.: Myeloma multipl.

1996 májusában írja:

“... Ezúttal köszönöm a Professzor Úrnak a fantasztikus CoD- teát. Meggyőződésem, hogy az általam 1995 szeptemberétől fogyasztott több mint 80 liternyi keserű- barna- fanyar nedvnek köszönhetem, hogy fájdalmak és elesettség nélkül jól vagyok.

A jobb karom, amit korábban csak bal-kezemmel tudtam odébb tenni, oly erőtlen volt és fájdalmas, mára munkaképes!!...1995 őszétől nem igénylem a segítséget öltözködésnél és tisztálkodásnál. 1996 tavaszán 200 km hosszú vezetés nem okozott kimerülést. Fákat metszettem és ágakat fűrészeltem, létráról is. Jól esett a munka...."


N. Tiborné
* 1951, Budapest
Dg.: végbélrák

1996 januárjában írja:

“... Tavaly szeptembertől kezdtem el inni az Ön által kibocsátott gyógyteát, már 1 hét után éreztem a jó hatását, amit a közérzetemben vettem észre először. November közepén CT- kontrollt csináltattam, ami nagyon csúnya dolgokat írt le. November végén az Onkológiai Intézetben 20 kobaltkezelést írtak elő. A 11. alkalomnál volt, egy kontroll-betekintési vizsgálat, ami szinte hihetetlen de negatív volt. A közérzetem is jobb lett a fájdalmam lecsökkent a nullára, már fájdalomcsillapítót sem szedek. Mivel a Traumatológiai Intézetben műtősnő vagyok, nehéz fizikai munka előtt állok.... A teát még mindig iszom, bár egy hetet kihagytam az onkológiai kezelés alatt, de újra elkezdtem, mert hiányzott a tea! Köszönöm a teát és a cseppeket...."


O. Elemérné
* 1918, Budapest
Dg.: hólyagfal-daganat

1995 januárjában írja:

"... Egy boldog, rákból kigyógyult volt beteg írja köszönő sorait....1994 szeptemberében a húgyhólyagon tumort állapítottak meg. A javasolt műtéthez és chemoterápiához nem járultam hozzá. Októberi kontrollvizsgálat eredménye, tumor változatlan, sőt egy babszem nagyságú új tumor növekedett. Most hozzájárultam a tumor elektromos késsel való eltávolításához. Közben eljutott hozzám a Doktor Úr teájának híre, teázni kezdtem. November elsején kontrollra mentem, amikor is újabb daganatot és újabb műtétet javasoltak egy hónap múlva, amibe nem egyeztem bele.... Újabb kontroll jan.11.- én. Eredmény csodálatos, sehol semmi tumor, vérkép csodálatos, vizelet szintén.

Gyógyult vagyok hála a Doktor Úrnak! Orvosom javaslatára még fogyasztom a teát...."

1996 januárjában írja:

“... Kitűnően érzem magam, élvezem az életet. Semmi egészségügyi problémám nincs...."

1996 márciusában írja:

"... Pompásan érzem magam, májusban megyek kontrollra, biztos vagyok benne az is pompás lesz!..."


P. Friedrich
* 1951, Bécs
Dg.: hererák, agyáttétek

1996 márciusában írja:

"... A legfontosabb kiinduló ok a teakezelés megkezdése érdekében volt az az állítás, hogy a rendszeres kemoterápia utóhatásai enyhülnek. A második kemoterápiás kezelés után annak dacára, hogy nagyon gyenge voltam és az evésre gondolva mindig hányingert kaptam, végig tudtam aludni az éjszakát, ami azelőtt sohasem sikerült. A vérképem viszont kritikán aluli volt. A 2. és a 3. kemoterápiás kezelés végére már sikerült könnyebb tornagyakorlatokat végeznem... kisebb vérkeringési zavarok, de a délelőtt folyamán láthatóan javult az állapotom. Most a második hét elteltével ismét kezdek tornászni, testileg és lelkileg jól érzem magam, és remélem a többi fázist is jól fogom áthidalni. Egész idő alatt se az emésztéssel sem a széklettel problémáim nem voltak. Az én szemszögemből nézve teljesen bebizonyosodott a kemoterápia mellék hatásainak redukciója a CoD™-teafogyasztás után.

Eddig szubsztanciából nem veszítettem és a körülményekhez képest jól, majdnem optimálisan érzem magam. A vérképek alapján látható, hogy a kezelés teljes mértékben eredményes volt. A CEA- tumormarker értékeim 254-ről - 4,12-re mentek vissza...."


P. Gyöngyi
* 1941, Szerencs
Dg.: vulvadaganat

Lánya írja 1995 márciusában:

"... Édesanyám nevében írok, hogy megköszönjem azt, hogy a Doktor Úr rendelkezésünkre bocsátotta az általa felfedezett gyógyteát. 1994 november óta issza a teát és már decemberben javult az állapota, többnyire jó hangulatban tölti napjait és ehhez bizonyára a tea hatása is hozzájárult....Nagyon köszönöm eddigi segítségét...."


R. István
*1931, Piliny
Dg.: veserák

1995 nyarán írja:

"... Ez év januárjában kezdtem el a CoD™-gyógytea fogyasztását. Azóta állapotom jelentősen javult. Közérzetem jó, visszahíztam eredeti súlyomra. Mivel más gyógykezelést nem kaptam, számomra nagyon fontos a tea újbóli fogyasztása.... Hálás köszönet a Doktor Úrnak!..."

1996 januárjában írja:

"... Közérzetem jó, tartom a súlyomat, már egy éve amióta a teát iszom. Először nehézkes volt a teát betartanom, de lassan hozzászoktam a kíméletesebb életmódhoz. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy hozzájuthatok a gyógyteákhoz...."


S. Józsefné
* 1942 Eger
Dg.: mell- és tüdőrák

1995 márciusában írja:

“... Egy hónapja fogyasztom az Öntől kapott teát, amely nagy változást hozott az életemben. 5 éve vagyok rákbeteg. Az utóbbi időben annyira megromlott az állapotom, hogy teljesen kilátástalanná vált a helyzetem. Ekkor kezdtem el fogyasztani az Ön teáját. A kedélyállapotom javult a fájdalmaim csökkentek, kezdett visszatérni reményem a gyógyuláshoz. Úgy érzem, hogy a teák fogyasztása a továbbiakban nélkülözhetetlen az életemben.... Köszönöm Önnek azt a lehetőséget, hogy a gyógynövényteát fogyaszthatom...."


S. Ernő
* 1948, Kaposvár
Dg.: bélrák

1995 novemberében írja:

"... Szeretném megköszönni az Ön által küldött teát, amit nagy lelkesedéssel fogyasztok. Amióta iszom a teát állapotom és étvágyam is javult, súlyom is gyarapodik.... Bízom a további gyógyulásban, remélem továbbra is megkapom a teát...."


S. Lajosné
* 1925, Öreglak
Dg.: tüdőrák

1996 áprilisában írja:

"... Mikor megtudtam, hogy rákbetegségem van, felkészültem a halálra. Hála Istennek sikerült hozzájutnom a CoD- teakeverékekhez. A számomra életet jelentőm teát nap mint nap iszom. Tudom és meg vagyok győződve, hogy még élek, azt Önöknek és a teának köszönhetem. Azóta eltelt másfél év és még mindig élek, sőt közérzetem nap nap után jobb és több lett, pedig az ágyból sem tudtam felkelni. A kórházból úgy engedtek ki, hogy úgyis csak hetek vannak hátra. Most már főzök, mosok, takarítok. Utolsó orvosi kontrollon a Professzor tágra nyílt szemmel nézett rám csodálkozott, hogy még élek és ilyen jól nézek ki. A betegség alatt lefogyott kilókat is sikerült visszaszednem. Még egyszer hála és köszönet...."


S. János
* 1932, Nagykanizsa
Dg.: tüdőrák

1996 januárjában vője írja:

"... A beteg kielégítő állapotban van. Másfél éve issza a teát, közérzete és étvágya jó...."

1996 februárjában írja:

"... Három hete hozott teakeveréket utólag is köszönöm. Egészségi állapotom azóta is változatlan /stagnál. Étvágyam jó, test-súlyom nem változott. Januári véreredményem kifogástalan volt, melyet minden valószínűség szerint a teának köszönhetek...."


S. Tamásné
* 1942, Budapest
Dg.: melanoma

1996 februárjában írja:

"...1995 márciusától vagyok a CoD™-teák rendszeres fogyasztója. Amint azt már korábban is tudattam Önnel, a teák fogyasztása igen jó hatással van a melanómám megfékezésére.... Kijelenthetem, hogy közérzetem jónak mondható és a legutolsó kórházi kontroll szerint állapotrosszabbodás nem észlelhető. Szeretném ismételten megköszönni Önnek és tisztelt munkatársainak azon fáradozását, melyet a betegek gyógyulásának érdekében tesznek. Őszinte tisztelettel és hálával...."


S. Lőrincné
* 1950, Csolnok
Dg.: mellrák

1996 márciusában írja:

"... Közel egy éve szívesen fogyasztom a CoD™-teát. Az étvágyam jó. Igyekszem betartani az Ön által javasolt táplálkozási tanácsokat. Biztos vagyok jótékony hatásában..."

1996 májusában írja:

"... Tudatom Önökkel, hogy jól vagyok, dolgozom fizikai és lelki állapotom kielégítő..."


S. Miklósné
* 1932, Budapest
Dg.: gégerák

1996 februárjában írja:

"... Érzem, hogy amióta a CoD- gyógyteákat iszom javulóban van a torokrákom, jól érzem magam, és jó állapotban vagyok. Kérem Önöket számomra a teákat továbbra is rendelkezésemre bocsátani szíveskedjenek...."


S. Béla
* Esztergom
Dg.: LGL, malign. lymphoma

1996 márciusában írja:

"... Örömmel közölhetem, hogy a CoD™-rendszerű tea alkalmazása óta közérzetem nagyon sokat javult. Fájdalmaim a minimálisra csökkentek. Étvágyam visszajött és 1 hónap alatt 5 kg-ot gyarapodott a testsúlyom. Közérzetem jó, életkedvem visszajött.

Megnőtt az önbizalmam, a vérképem is sokat javult. A nyirokdaganatok burjánzása is megállt. A kezelőorvosom is csodálkozik a beállt javulásomon. A gyógyulás reményében és lehetőségeimhez mérten betartom az Önök által javasolt egészséges táplálkozást és rendszeresen fogyasztom a CoD™-teákat. Semmiféle gyógyszert nem kapok és nem is szedek. Egyedül és az előbbi állapotomhoz képest sokat javultam. Szíves segítőkészségüket köszönöm...."


S. Pálné
* 1948, Győr
Dg.: mell- és csontrák

Leánya írja:

"... Édesanyám állapota azóta amióta az Ön teakeverékét fogyasztja, folyamatosan javult. Fájdalmai lényegesen csökkentek. A kezelés hatására a haja kihullott, de már kezd újra nőni....Az infúziós kezelés során feltűnt régi rosszullétei megszűntek.... Étvágya visszatért és hízott, már nem annyira fáradékony, nagyon bízom, hogy állapota tovább fog javulni...."


T. Tibor
* 1926, Tét
Dg.: tüdőrák

1996 áprilisában írja:

"... Az utolsó röntgenfelvétel szerint (ápr.9) a daganatos megbetegedés stagnál, semmilyen áttét nem keletkezett, súlyomat tartom, étvágyam megfelelő...."

1996 augusztusában írja:

“... 3 hónapja kezelés mentes vagyok, az ellenőrző felülvizsgálaton progresszióra mutató jeleket nem mutattak ki... Étvágyam kielégítő, testsúlyomat tartom. Remélem ez a stabilizáció még tart az Önök nagylelkű segítségével. Hálás szívvel köszönjük...”


Ú. Károlyné
*1938, Nemesdéd
Dg.: gyomorrák - áttétek

1996 januárjában írja:

"... Amióta 1995 novemberében sikerült hozzájutnunk az Ön teájához az állapotom, egy előzetes gyomorműtét után, újra kielégítő és a daganatom stagnál. Jó az étvágyam és az életkedvem. Köszönettel..."

1996 februárjában írja:

“... Az Ön által előírt diétát szigorúan betartom, sok gyümölcsöt, zöldséget, magvat fogyasztok. Daganatom az előző két hónapban nem növekedett. Sokat meditálok, imádkozom. Erőnlétem szinte tökéletesnek mondható. Egész nap mozgok, főzök, vasalok. Megerőltető munkát nem végzek. Köszönettel és tisztelettel...”


Z. Aladárné
*1949, Szombathely
Dg.: májdaganat - áttétek

1996 januárjában írja:

"... Szeretném tájékoztatni arról, hogy közérzetem jó és betegségemmel összefüggő panaszaim nincsenek. Ezt én az Ön áldásos teájának és a vitaminoknak tudom be. Hála és köszönet az Ön segítő kezének, mely nélkül már én is csak emlék lennék. Köszönet Önnek és a munkatársainak azért, amit a betegek gyógyítása érdekében tettek..."

1996 áprilisában írja:

“... Szigorúan betartom az Ön étkezési és egyéb előírásait. Gyógyulni és élni szeretnék s ennek érdekében mindenre hajlandó vagyok és minden további segítségét elfogadom. Lehetőség szerint kérem további segítségét, mert minden reményem az Ön tudása és segítő hozzáállása..."

 VisszaVISSZA A FŐOLDALRA